Красавицата Гери Малкоданска е щастлива съпруга и майка на син. Съвсем

...
Красавицата Гери Малкоданска е щастлива съпруга и майка на син. Съвсем
Коментари Харесай

Вижте бляскавия дом на Гери Малкоданска – ултраскъп лукс като от списание(Снимки)

Красавицата Гери Малкоданска е щастлива брачна половинка и майка на наследник. Съвсем неотдавна Гери е и новодомка. Буквално броени дни преди Коледа синоптичката на Нова и брачният партньор ѝ – интериорният дизайнер Александър Ковачев , заживяха в нов дом. Двамата бързали да се нанесат в луксозното жилище , по тази причина нямали време да сложат новогодишна декорация.

Макар че на 31-ви юли синът им Лео ще навърши 3 години, те останали и без празнична елха. Апартаментът на Гери и Алекс се намира на 14 етаж на нов блок, а 7 етажа под тях живее нейната майка. Тъй като синоптичката не умеела да готви, майка й се погрижила на трапезата им да има нещо сготвено освен за празниците.

 първокласен дом

Алекс, който е одобрен дизайнер освен у нас, само че и в чужбина и е правил интериори на домове и на публични места във Англия, Германия, Съединени американски щати, на частни самолети и яхти, изненадал Гери с новия им дом.

Фирмата, за която Ковачев работи, ремонтирала прилежащия апартамент, в който живее известния кожен лекар доктор Емил Бърдаров. Дизайнерът бил впечатлен от красивата панорамна панорама. Докато наглеждал по какъв начин върви обекта, в асансьора забелязал, че има публикация за продажба на жилища в постройката.

Луксозен интериор

 Гери Малкоданска дом

Звъннал на телефона и решил да купи баровското жилище. Едва ден преди да се реалокират, Гери видяла жилището, в който ще живеят. Модерният и първокласен интериор е дело на самият Алекс, а жилището заедно с обзавеждането, съгласно специалисти коства към 2 милиона лв..

Малкоданска и Алекс, който е проектирал интериора и на Гала, демонстрираха новия си дом в предаването „ На кафе “. Дизайнерът се е погрижил за всеки един подробност, който е моден и доста удобен. Заради пандемията от Ковид-19, който синоптичката пребори през октомври, двамата с Алекс предпочитали да се събират с другари, вместо да вървят по заведения.

Детска стая

 Гери Малкоданска нов дом

2-годишният Лео има лична стая в жилището и към този момент спял напълно самичък. В стаята му липсва тв приемник, а хлапето рядко има достъп до дребния екран. „ Смятам, че е прекомерно дребен, с цел да гледа телевизия. Затова ще му сложим чак след 16 години.

Не считам, че децата имат потребност да гледат толкоз рано. Понякога се постанова да му пуснем някое детско филмче, с цел да може да се храни, защото не обича да яде “, разясни Малкоданска.

Стил

 първокласен апартамент

Алекс Ковачев пък открил, че от у дома работи доста по-ефикасно, по тази причина сложил бюро в спалнята им, която е решена в азиатски жанр. Осветителните тела в дома им също са дизайнерски, а сянката, която хвърлят на тавана, е също толкоз ефектна и значима, колкото и самите те.

Нови електроуреди

Заради височината на стените от 3,20 метра вратите са оставени до самия таван. Алекс накупил всевъзможни електроуреди за своята половинка, само че тя не приела по този начин радостно този негов възторг да я трансформира в стопанка.

Малкоданска не готвела и даже не знаела предназначението на огромна част от уредите в новия си дом. Алекс пък бил огромен кулинар и с огромно наслаждение приготвял вкусна и качества храна за фамилията, когато му останело време.

Навръх Свети Валентин предходната година Малкоданска получи като подарък за раждането на сина им Лео различен апартамент от 68 кв. м в влиятелен столичен квартал. Жилището е на името на синоптичката и въпреки и не толкоз пространно, разполагаше с градина на покрива на кооперацията.

Малкоданска обаче не желаела да живеят там и предпочитала да трансферира парцела на дребния Лео, когато порасне. Заради огромния ремонт, който Алекс и Гери подхванали в жилището, те се трансфораха в най-омразното семейство за някогашните си към този момент съседи.

Ремонт

 Гери Малкоданска къща

Къдрокосата хубавица и половинката й употребявали изключителното състояние напролет, с цел да ремонтират стремително жилището. Повечето от комшиите на водещата на прогнозата за времето обаче прекарвали времето си затворени у дома и към този момент луднали от шума, който идвал от жилището на вип фамилията, писа „ Уикенд “.

„ От месец сме тероризирани от непрестанен ремонт със зверско разтрошаване и къртене. Уж се съблюдават часовете за отмора, само че целият блок сме вдигнати на „ Ура “ непрекъснато, изключително в този момент, когато всички сме си у дома. Гери Малкоданска най-сетне благоволи да се включи във вайбър полемиката и да ни помоли да проявим самообладание и схващане, тъй като в случай че не го довърши в период, остават без жилище “, оплака се гневна съседка на синоптичката.

 Гери Малкоданска брачен партньор

Видът на жилището обаче бил подобен, че предполагал ремонтните действия в него да утихнат чак след към 2 месеца. Алекс обаче харесал просторния апартамент, в който към този момент са новодомци с Гери и Лео, и по този начин казусът бил решен, предават от hotarena.net.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР